Ha M2-ben vagyok és eladom a kocsit, akkor mi van? Kell biztosítást fizetnem addig is, amíg nem lesz másik?
Figyelt kérdés
Párom 2008-ban karambolozott. Nem vett észre 2 autót, akik karamboloztak. A szerencsétlen mindkettőnek adott betétlapot(csak azt nem értem, minek). Azok meg szépen kihozták, hogy mindenkit ő tört össze. A kár millió feletti. M2 besorolásban van, de anyagi okok miatt el kell adni a kocsit. Ilyenkor mi a helyzet? Ki kell fizetni a kárt?Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget.2010. febr. 9. 22:41
1/3 anonim válasza:
Mi lenne? Semmi. Ha a balesetkor volt biztosítása, akkor a biztosító fizet. Ez a lényege. Ha új autót vesz 1 éven belül, akkor úgy tudom, hogy megmarad a malus is, de lehet az új autó a te neveden is, és akkor A00-ról indul.
2/3 anonim válasza:
Szerintem 2 év után indulsz A00-ról újra. Asszem.
3/3 anonim válasza:
Amennyiben a baleset idején volt biztosítás a kocsin, a biztosító fizet...ha nem volt, akkor a kár kifizetésén kívül a fedezetlenségi díjat is ki kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!