Ha az autóm átíratásakor egyúttal üzembentartói jogot is bejegyeznek, akkor az plusz költséggel jár?
Figyelt kérdés
Apám vett egy autót amit most akar átíratni. De mivel apámnak már több mint 4 éve nincs autó a nevén, így a biztosítás szempontjából jobb lenne, ha az autónak én lennék az üzembentartója mivel nekem 10-es bónuszom van.
Szóval ha apám bejegyez engem üzembentartónak most az átíratáskor, akkor annak lesz valami plusz költsége? Ha igen, akkor kb. mennyi? Csak arra vagyok kíváncsi, hogy megéri-e.
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. jan. 31. 18:05
1/2 anonim válasza:
tudtommal nincs. csak a forgalmiba annyi lesz, hogy apád a tulaj te meg az üzemben tartó. de ha te most b10ben vagy és van kocsi a neveden akkor te is a0-ról indulsz evvel az 'új' kocsival. amúgy kiszámoltátok már h apád a0-ja mennyivel lenne drágább mint a te b10-ed?
2/2 A kérdező kommentje:
Én 4 hónapja eladtam az autómat ami a nevemen volt. Szóval a B10-et áthozhatom erre az "új" autóra. Konkrétan nem számoltam ki, de szinte biztos, hogy olcsóbb lesz nekem a biztosítás. Azért nem mindegy, hogy mennyit fizetünk, mert viszonylag nagyobb autóról van szó és nagyobbak a különbségek. (2500ccm V6)
2015. jan. 31. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!