Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha az autóm átíratásakor...

Ha az autóm átíratásakor egyúttal üzembentartói jogot is bejegyeznek, akkor az plusz költséggel jár?

Figyelt kérdés

Apám vett egy autót amit most akar átíratni. De mivel apámnak már több mint 4 éve nincs autó a nevén, így a biztosítás szempontjából jobb lenne, ha az autónak én lennék az üzembentartója mivel nekem 10-es bónuszom van.

Szóval ha apám bejegyez engem üzembentartónak most az átíratáskor, akkor annak lesz valami plusz költsége? Ha igen, akkor kb. mennyi? Csak arra vagyok kíváncsi, hogy megéri-e.

A válaszokat előre is köszönöm!

2015. jan. 31. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
tudtommal nincs. csak a forgalmiba annyi lesz, hogy apád a tulaj te meg az üzemben tartó. de ha te most b10ben vagy és van kocsi a neveden akkor te is a0-ról indulsz evvel az 'új' kocsival. amúgy kiszámoltátok már h apád a0-ja mennyivel lenne drágább mint a te b10-ed?
2015. jan. 31. 18:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Én 4 hónapja eladtam az autómat ami a nevemen volt. Szóval a B10-et áthozhatom erre az "új" autóra. Konkrétan nem számoltam ki, de szinte biztos, hogy olcsóbb lesz nekem a biztosítás. Azért nem mindegy, hogy mennyit fizetünk, mert viszonylag nagyobb autóról van szó és nagyobbak a különbségek. (2500ccm V6)
2015. jan. 31. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!