Üzembentartói szerződés? Többi lent.
Arra lennék kíváncsi, hogy ha valakivel kötök egy ilyen szerződést akkor azt x időre kötjük és addig a tulajdonos nem tud csinálni semmit sem?
Mert én szeretnék egy ilyet kötni (saját apámmal). Lényeg hogy amit ő elrontott járművet én megszeretném javítattni, de félő számomra hogy amilyen ..... képes lenne eladni, ha már jó állapotban lenne. Mert így is elakarta adni 50 ezer ftért (régi audi 80-as, nem indul be, motor hibás de nem sokat kellene rá költeni), de én mondtam neki, hogy adja nekem ő meg igent mondott rá. Nevemre íratással megint gondok vannak, fizetni kell érte stb. és ebbe ő sem egyezne bele, ezt inkább nem akarom firtatni, hogy miért. Erről a szerződésről hallottam, ha kötök vele egy ilyen akkor tulajdonképpen a jogos tulajdonosa ő lesz az autónak és akkor megnyugodhat, de én is megnyugodhatok, hogy jog alapján nem adhatja el addig amíg ez a szerződés él? Vagy hogy működik ez?
Remek :( Akkor másban kell gondolkodnon.(elég szomorú ez családon belül..)
Köszönöm a segítséget, ment a pipa. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!