Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Gepjarmu atiratas muszaki nelkul?

Gepjarmu atiratas muszaki nelkul?

Figyelt kérdés
Hetfon szeretnem atiratni az automat, de lejart rola a muszaki. Az a baj, hogy nem tudom elotte elvinni muszakira, mert addigra lejar a 15 nap. Mik a lehetosegeim?
2015. jan. 17. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Besétálsz az okmányirodába, és ott elmondják a lehetőségeket...

Én hasonló helyzetben voltam, átírták az autót, az ügyintéző mondta, hogy a vizsga után cseréljük ki a forgalmit, ne az átíratáskor - bejegyezte a régi forgalmiba az adatokat, lepecsételte, s ide adta, hogy vigyem le műszakira az autót, utána a forgalmit, és a hátsó rendszámot vigyem be (forgalmi csere 6000 ft)

Az eredetvizsgálatot viszont nem tudod kikerülni, az kell az átíratáshoz, amikor csináltattam, kértem egy előzetes felmérést is, mit kell a műszaki vizsgára cserélni - olaj vezérlés, szűrők cseréje alap tulajdonosváltáskor, de műszakihoz plusz kiadásokkal is számolni kell (fékek, lengéscsillapító, szilentek, stb)

2015. jan. 17. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
olaj vezérlés? Az meg mi a rosseb? Vagy csak vezérlés? De akkor is azt minek cserélni?
2015. jan. 17. 19:19
 3/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
Nem kell az átíráshoz a műszaki. Viszont a házhoz menő eredetvizsga drága.
2015. jan. 17. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Az eredetvizsga mar kesz van, azt idejeben megcsinaltattam. Eppen csak az atiratas csuszott el kicsit :) Akkor a regi forgalmival elvihetem musxakiztatni?
2015. jan. 17. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindegy mivel viszed..
2015. jan. 19. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!