Győr - Budapest útvonalon közlekedem az autópályán. Mennyi megyei matricát kell vennem?
Figyelt kérdés
Fejér megyén egy rövid szakaszon áthalad ugyan az autópálya, de arra a szakaszra azt írják, hogy irány szerinti szomszédos megyei matricával használható. Úgy veszem ki, hogy ha van Pest és Komárom-Esztergom megyei matricám, akkor Fejér megyei nem kell.2015. jan. 2. 16:56
1/5 anonim válasza:
Kell Fejér megyei is.
Persze vehetsz 10 naposat vagy más időszakosat, úgy mint eddig, és az is jó.
2/5 anonim válasza:
Szomszédos megye matricája NEM JÓ az adott megyében! A sárgával jelölt szakaszokon KELL a szomszéd megye matricája IS, mert ha oda ráhajtasz onnan már nincs visszaút, át kell menned a másik megyébe.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Ezek szerint én pont fordítva gondolkodom mint aktuális vérszívó politikusaink. Arra számítottam, hogy ha átmegyek egy megyehatáron, akkor az első lehajtóig használhatom annak a megyének a matricáját, amelyikből jöttem.
2015. jan. 2. 19:16
4/5 anonim válasza:
Ne haragudj meg, de biztos a politikusokkal van a baj, ha te úgy értelmezed a "megyei" kifejezést, hogy az érvényes más megyére is? :D
5/5 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a módosítások után már nem kell a Fejér megyei matrica.
Vissza is igényeltem az árát.
2015. febr. 3. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!