Tavasszal le akarom rakni az A2-es jogsit. Érdemes itt Bp-en, vagy inkább menjek vidékre?
Figyelt kérdés
Vidéki vagyok, egyetem miatt vagyok itt fent. Mindenhol csak a rémtörténeteket hallom, hogy Bp-en kenőpénz nélkül nem lehet átmenni, szívatnak..
Mekkora igazságtartalma van ennek?
2012. nov. 13. 18:58
1/2 Farkas39 válasza:
Kedves Leendő Vizsgázó! Nem javaslom, hogy vidékre menj, mert ott kevesebb a vizsgázó és ezért azt a keveset többször megbuktatják, hogy a bizottságnak a jövő héten is legyen munkája.A pénz is csak így áramlik a kívánt irányba.Maradj Budapesten, ott rugalmasabban kezelik ezt a kérdést.
2/2 fafa46 válasza:
Na azért ez nem volt egy túl értelmes válasz, a korrupció inkább BP-re jellemző, a forgalom is kisebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!