Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » A kötelezőbiztosítás emeléséve...

A kötelezőbiztosítás emelésével kapcsolatban, miért hasonlítjuk magunkat Németországhoz, Belgiumhoz vagy más országokhoz ahol több ezer eurót keresnek havonta addig ameddig mi azért kapunk fizetést hogy ne haljunk éhen?

Figyelt kérdés
2014. nov. 2. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Pont ez jutott az eszembe nekem is, amikor olvastam róla a cikket.
2014. nov. 2. 22:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Tényleg ne hasonlítsuk németországhoz a kötelező biztosítást, hiszen - ha jól tévedek - ott ha beregisztrálom a 18 éves ffiamat a családi autóhoz, akkor ott úgy megugrik a biztosítás, hogy bele kékülök, itt meg beül Jóska a fater autójába és simán közlekedik vele!

Azt se mondja senki, hogy olyan egetverő költség a KGFB. Egy 30 éves vidéki emberke B10-ben a 100 lóerős autójára fizet kb. évi 24-25 ezer biztosítást, ami havi 2000, vagyis 2 doboz cigi ára! Én fizetek évi 13 + adót a 107 lovas autómra, nem hiszem, hogy olyan drága dolog lenne.

2014. nov. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!