Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Az alkuszomnak is kell küldene...

Az alkuszomnak is kell küldenem felmondó nyilatkozatot?

Figyelt kérdés

2014. okt. 16. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Alkuszt is akarsz valtani vagy csak biztositot?

Elegendo ha felhivod az alkuszod, es intezi...

2014. okt. 18. 08:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Közvetlenül a biztosítóval kötöttem meg neten, azzal akivel az alkusz kötötte meg. És az alkusz azt mondta ők csak akkor tesznek valamit ha velük kötök..
2014. okt. 18. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Te megbíztad az alkuszodat egy szerződés megkötésével, és ezután kötöttél még egyet közvetlen a biztosítóval?

Vagy ez most hogy van?

2014. okt. 18. 18:51
 4/4 A kérdező kommentje:

pontosan így ahogy most leírtad.

Telefonon azóta azt mondták, velük(alkusz) nem kell semmit intéznem, de ők sem intéznek semmit az előző biztosítómmal, intézzem én a régit és az újat is. (ha őket kihagyom a buliból)Majd később visszaírtak hogy tudomásul vették, ok.

K&H-ba felmondó nyilatkozat, aztán netem újrakötöttem a szerződésem ugyanazzal a K&H-val :D különbség: 17ezer FT

2014. nov. 26. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!