Vettem egy autót amire üzemben tartóit kötöttem az eladó már bevitte a szerződést okmányirodába! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
De én még nem, viszont ma egy olyan hibát vettem észre az autón ami miatt vissza akarom kérni a pénzem és az egész üzemben tartóit vissza vonni, tehát papírokkal mit kell ebben a helyzetben tennem?2014. okt. 15. 12:06
1/8 anonim válasza:
A szerződésben nincs olyan rész, hogy utólag nem reklamálhatsz, illetve mindent átnéztél, meg a tulajdonos mindenről tájékoztatott vagy valami hasonló?
2/8 anonim válasza:
De bizony, ez a kitétel benne van a szerződésben, más fajtát nem fogad el az Okmányiroda. Innentől neked kell bebizonyítanod, hogy az eladó tudott a hibáról és azt is, hogy direkt titkolta el, mindezt egy polgári per keretében :(
4/8 anonim válasza:
Te, nem vettél autót!
Üzembentartói és az adásvétel kettő külön dolog.
Te kifizetted de, ő még eladhatja másnak hivatalosan (nélküled).
Az az autó nem a te tulajdonod!!!
5/8 anonim válasza:
"egy olyan hibát vettem észre az autón ami miatt vissza akarom kérni a pénzem"
Ebben az ügyben ez lesz a legkisebb gondod.
6/8 A kérdező kommentje:
Tudom ,hogy ne az enyém és azt kérdezttem hogy mi a következménye a bejelentés elmaradásának
2014. okt. 23. 16:47
7/8 anonim válasza:
Az Önkormányzat kivonja a forgalomból, és nem használhatod a kocsit.
8/8 anonim válasza:
Basszus! Már bocsánat a kifejezésért! De nap mint nap olvasok itt ilyet meg ennél sokkal durvább dolgokat!
Amikor meg én akarok kocsit venni, akkor meg közli a tulaj, hogy vagy most megírjuk az ADÁS-VÉTELIT vagy felejtsem el! Nincs se üzemben tartói, se várakozás, sem semmi!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!