Fizet a casco? A Párom nevén van az autó és a casco is. De az autót én használom, gépjármű kölcsönadási szerződéssel. Ha kárt teszek, akkor fizet a casco?
Figyelt kérdés
2010. jan. 19. 09:15
1/5 anonim válasza:
Én úgy tudom fizet, mert a biztosítás a lényeg az autó van biztosítva nem a vezető!
2/5 anonim válasza:
van olyan biztosító, ami nem fizet, hogyha más vezette az autót. ez a szerződésben benne kell, hogy legyen. de legtöbbször nem szabad azt mondani, hogy más vezette, mert élből nem fizet.... úgyis a párodnak kell elintéznie a biztosítóval a dolgokat, nem neked! Ésszerűbb, ha azt mondja ő vezette... Kivéve, ha valami oltári nagy balesetet okoztál...
3/5 anonim válasza:
Csak akkor, nem fizet a Casco ha a szerződésben külön ki van kötve ,hogy csak a szerződőfél vezetheti.Más esetben mindegy,hogy ki használja!
4/5 anonim válasza:
kölcsönadási szerződés csak a két illető fél között van erről nem kell 3ik tagnak tudnia.
5/5 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van, de ha közlekedési baleset történik és a hatóságnak is bele kell avatkozni akkor nem elkerülhető, hogy erről ne tudjanak.
Másrészt én a nyáron kötöttem át a casconkat mert évfordulóval kedvezőbbek voltak ugyanott a feltételek. Viszont...volt 2 db kérdés ami erre vonatkozott az egyik: a tulajdonoson kívül használja-e más, a másik vezeti-e 30 évnél fiatalabb személy az autót? Én igennel válaszoltam, de ha letagadtam volna akkor kb. negyedéves szinten(mert én így fizetem) kb. 2500Ft-ot spórolhattam volna meg. De nekem nem ért ennyit az a pénz, minthogy ha gond van akkor meg fizethettem volna magamnak a kárt.
Bocsi hogy hosszúra sikeredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!