1995ös Golf3-as megér ennyit?
230-ér vettem egy 1995-ös Golf3-as (1.4 benzin) kocsit külföldi papírokkal és az apróbb javításokért még 36 ezret adtam.
Így most hibátlan és gyönyörű állapotban van 266-ért.
Harmadik személy intézi a papírozást és azt mondta holnapra kész. 190+biztosítás.
Ennyiért korrekt vagy túlárazott?
230+36+190+biztosítás.
(első kocsi)
Ez a külföldről vegyünk kocsit dolog is már a nem járható út lassan!
Külföldről is jön a sok lefingott sz*r!
Az osztrákokról meg ne is beszéljünk, ott valamiért minden autó rohad!
Egyébként ennyiért, ha tényleg ennyiben megállt akkor kivételes vétel! ;)
Köszönöm a válaszokat.
Nem egy erő gép, de szépen megy. Igaz kis távokat megyek többnyire, de kicsit zavar a teljesítmény mellé a 7,5 literes fogyasztás :P
Maga a kocsi ennyiben megállt és használható, de tavasszal egy fék, kuplung csere azért ráfér.
Meg a műszer fal vacakolt (néha nem mutatott semmit), de ez talán orvosolva lett.
Tényleg szép,egyébként nekem is ugyanilyen 1.4 és piros 3-asom van, csak leültetve+ alufelni+ teljes GTI kinézet! Ha később kitapasztalod azért lehet vele "sportosabban" menni. 1 dolgot nem szeret, ha túlpörgeted!
kb. 4000 körül/elfogy az ereje, de inkább olyan 2800 körül kell váltani, hogy mindig nyomatékos,lendületes legyen a gyorsulás! Nekem is 7,5-8L az átlag,de nyaraláskor 6,5-et is mértem 90-100-as tempóval!
Üdv. és balesetmentest!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!