Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Érdemes KGFB-hez a KÖBE-t...

Érdemes KGFB-hez a KÖBE-t választani?

Figyelt kérdés
Vagy válasszak vmi mást? Groupama, Uniuon, K&h,Posta?
2014. szept. 6. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Válaszd a legolcsóbbat, neked semmi károd nem származik belőle, max. annak akit összetörsz.

:)

2014. szept. 6. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Jól írja a Mester, legolcsóbb aztán le van szarva.
2014. szept. 6. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
netrisk.hu, aztán amelyik a legolcsóbb, arra rányomsz.
2014. szept. 7. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

na azért a legolcsóbbal nem feltétlen értek egyet.

Én alkusz vagyok és azért sok bizotsítóval állok kapcsolatban. Az, amelyiknek az ügyfélszolgálatát lehetetlen elérni, amelyik válaszára heteket kell várni, az nem olyan jó ám...

plusz a kárrendezés, ha szar biztosítónál vagy és ugyanannál a biztosítónál levő ember okoz neked kárt, akkor szintén nem lesz gyorsabb az ügyintézés...

és akkor hogy mással ne b.ssz ki, még nem is beszéltünk...

2014. szept. 8. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Jaja, persze-persze, mert a neves, drága biztosítóknál aztán olyan gyorsan megy.

Van tapasztalat, semmivel se jobb.

Mondjuk egy alkusztól sokat nem is várok, persze hogy a drágábbat ajánlja.

2014. szept. 9. 15:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Te drága jó alkusz, azt meséld már el, hogy minek kell az ügyfélszolgálat? Befizetem előre az egy évet, és nem beszélünk évfordulóig! Aztán ha megkötöm a csilivili-jódrága biztosítást és belém jön egy KÖBE ügyfél, akkor mennyivel vagyok előrébb, he?

:D

Nekem is csak azért van a K&H-nál, mert 15 éve lusta vagyok elmenni egy utcával távolabb (bár az is max. 2000-rel lenne olcsóbb), inkább kihívom a szokásos ügynökömet...

:)

2014. szept. 9. 18:14
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

5 os: mondtam en, hogy a draga a jo?

Vagy azt, hogy a neves biztosito a jo?

Alkuszban is van jo, van rossz, van becsuletes es nem. Mondj egy szakmat, ahol csak jo es becsuletes emberek dolgoznak... (azt meg csak megsugom, hogy a dragabb termeken lehet hogy kevesebb a jutalek..)

Harkonnen:

Eddig azt hittem, hogy Te is alkusz vagy.

Akkor semennyivel nem vagy elorebb, de ha a Te peldad koveti meg jonehany ember, akkor akkor elobb utobb nem lesz ilyen gondod. Ha meg nem valtoztatsz, akkor ne is akarj jobb korulmenyeket...

Es latom, hogy erdekel a tema, ajanlom a facebookos biztositasi csoportot, szoktak irni jokat...

Plusz, ha majd egy ilyen ember okoz jelentos kart Nektek es a biztosito nem akar fizetni, akkor ugyis megkerestek valamelyikonket :-)

Es ugy mellekesen a harom legolcsobbol eddig mindig tudtam legalabb az egyiket ajanlani.

2014. szept. 10. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!