Most augusztusban lesz a KGFB-om és a CASCO-m fordulóévi időpontja. Sokallom a mostani biztosító által megküldött árajánlatot. Ha találomra bemegyek egy bankhoz, tudok személyesen kérni árajánlatot tőlük ezekre? És ez ingyenes tanácsadás ugye?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy vannak neten ilyen kalkulátorok, ahol ki lehet számolni, de jobban szeretném személyesen intézni ezt, akkor legalább minden adat helyesen van kitöltve meg tuti jól számol.2014. júl. 4. 10:32
1/2 anonim válasza:
Attól függ, augusztus hányadika. Mert legalább 30 nappal a fordulónap előtt fel kell mondanod a régit, hogy újat köthess.
És ne bankba menj, hanem biztosítóhoz...
Amúgy azért jobb neten, mert egy helyen van 20-25 biztosító ajánlata, ami jobb, mintha besétálnál, és nem megy el vele egy heted, mire mindet végigkérdezed személyesen. És az adataidat is TE írod be, tehát helyes lesz.
De te tudod...
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom ezt a 30 napos dolgot, de azért köszi.. aug. 15-én lesz a fordulóév és amúgy a legtöbb bankban egyben ott van a biztosító is :)
2014. júl. 4. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!