Átírják a nevemre az autót ha a tulajnak még nem volt ideje bejelenteni az okmányirodánál?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy autót 1-2 napja amit most szeretnék a nevemre iratni, de az eladó azt mondta csak jövö héten tudja bejelenteni az eladást. Neki 5 napja van, nekem 15. Én úgy tudom hogy neki igazából csak azért kell leadnia hogy ha én azaz a veő nem akrnám a nevemre írni az autót akkor ő tudja igazolni hogy már nem az övé és ne varrjanak mindenféle további költséget a nyakába onnantól. Nem akarok kifutni a határidőböl miatta csak azért kérdezem ezt.2014. szept. 1. 20:33
1/3 anonim válasza:
Senkit se érdekel - beleértve az okmányirodai ügyintézőt is - hogy az eladó bejelenti vagy sem! Én egyszer se vittem be az adásvételit amikor eladtam egy autót!
Várj hazudok! Egyszer mégis bevittem egyet, mikor az új autót irattam át, de a hölgy csak a vállát vonogatta, hogy minek az neki, aztán megnézte a nyilvántartást, és mondta hogy már átiratta a vevő ne aggódjak.
Szóval ennyit erről...
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi
2014. szept. 1. 22:13
3/3 anonim válasza:
Nem függ össze a kettő.
Azért van neked is hivatalos adás-vételid, hogy azzal tudj intézkedni.
Az eladó meg leadja, amikor akarja. Vagy soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!