Az okmányirodánál a hétvége is munkanapnak számít? (Bővebben lent)
2013.06.06-án igényeltem a jogosítványom, és még nem jött meg. Az lenne a kérdésem, hogy a központi hivatalban, ahol úgymond "gyártják" a jogsikat, ott hétvégén is dolgoznak vagy csak péntekig? Tehát ott dolgoznak szombat, vasárnap is?
Remélem érthető volt a kérdésem, köszönöm előre is a válaszokat.
"a központi hivatalban, ahol úgymond "gyártják" a jogsikat, ott hétvégén is dolgoznak vagy csak péntekig?"
Nem gyártanak ott semmit! A plasztik lapokat az ÁNY biztonsági nyomda gyártja!
A Visegrádi utcai okmányiroda pedig nyitva van szombaton és vasárnap is 8-14 óráig. Persze ezt te is megtaláltad volna ha nem vagy rest!
A vezetői engedélyek elkészítését normál esetben 30 munkanapos (6 hét) határidővel vállalják! Nekem megvolt egy hét alatt legutóbb.
bocs, hogy bele szólok, de én úgy tudom hogy nem 30 munkanap, hanem 30 naptári nap, ami körülbelül 22 munkanap.
Én úgy tudom hogy ennyi.
Hú, de idegesítő! Én 7-én adtam le a gyáliba. Azóta semmi hír. 1 hónap mire megjön azt mondta a nő legkorábban olyan július 3-a körül érdeklődjek. (mivel ma voltam bent)
Amúgy megkérdezném az egyik hozzászólót hogy hol készül el 1 hét alatt a jogsi? Tehát hétfőn bemegyek péntekre már kész is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!