Jogsit szeretnék, de sokáig dolgozom. Hogy oldható ez meg? Hétvége?
H-P 9-18-ig dolgozom, szeretnék jogsit már, de egyszerűen nincs rá időm, 7kor eljövök otthonról és kb 7re érek haza. Gondolom ilyenkor már nincsenek tanfolyamok.
Hétvégén vannak tanfolyamok egyáltalán?
Nekem a legnagyobb bajom a kresszel van. Az is van hétvégén szerinted??
Köszönöm válaszod :)
Olyan iskolát keress ahol vannak hétvégén oktatások, ha már a vizsgára kerül a sor arról meg kapsz hatósági igazolást, hogy te ott voltál és akkor nem kell dolgozni menned.
Egyébként kell hogy legyen olyan iskola ahol hétvégén van oktatás, mert veled együtt sokan nem tudják megoldani ezt.
Én egy ismerősöm autósiskolájában szereztem jogsit motorra, szombaton és vasárnap délelőtt volt elméleti oktatás.
A gyakorlati oldala kicsit problémásabb, de biztosan találsz olyat akivel meg tudjátok oldani.
A vizsgára kell majd kérned szabadnapot, azt nem csinálják hétvégén. Se az elméletet, se a gyakorlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!