Mi a különbség a jogsiban a 4b és a 11es pont között?
Figyelt kérdés
az egyik érvényeségi idő a másik kategória érvényesség.
Mikor kell hosszabitani ha a kettő közti különbség 5 év?
2010. jan. 13. 22:45
1/5 anonim válasza:
jó kérdés! sokáig gondolkodtam rajta, aztán arra jutottam, hogy a 11-es az az, hogy meddig érvényes az orvosi alkalmasságod, utána el kell menni az orvoshoz hosszabbítani, és gondolom akkor újj jogsit is kell csináltatni, de jó lenne ha valaki válaszolna aki biztosra tudja
2/5 anonim válasza:
Az egyik a személyi igazolvány érvényessége, a másik meg a kategóriáé. Amúgy egyértelműen rá van írva a lapra amit adtak hozzá.
3/5 A kérdező kommentje:
"Az egyik a személyi igazolvány érvényessége, a másik meg a kategóriáé. Amúgy egyértelműen rá van írva a lapra amit adtak hozzá."
Nem hinném.
Nekem a személyim 2017ben jár le a jogsira viszont 2015 van írva.
Bár én 2007ben hosszabbítottam a személyimet.a jogsi 2005-ös. Lehet,hogy automatán ráírták a 10 évet.
2010. jan. 14. 15:11
4/5 anonim válasza:
a 4b az amikor az okmányirodában voltál jogsit sináltatni
a 11-es pedig a kategória érvényessége, ami az orvisi igazolás kiállításától érvényes 10 évig ( kortól függ, bizonyos kor felett kevesebb időre adják)
akkor kell hosszabbítttni, ha a 11-e lejár vagyis az orvosi.Ez 100 %
5/5 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy a jogsid addig az időpontig használható személyi igazolványként is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!