Miért remeg minden friss jogsis a jogosítványáért ennyire?
Naponta olvasni a kérdést, hogy "mikor jön meg", "hogyan lehet meggyorsítani", "vezethetek-e a papírral"? ... stb.
Amikor én vizsgáztam 8 éve december elején, eszembe sem jutott így stresszelni rajta, pedig esélyes volt, hogy csak új évben küldik.
A mostani vizsgázók miért ilyen türelmetlenek?
Nem értem ezt én sem, butaság ilyet kérdezni, és a legtöbb válaszolót csak felidegesítik vele :D
Akárhogyan kérdezi, és akárhány választ kap itt akárki ilyen kérdésre, még csak körülbelüli következtetést sem tud levonni a saját várakozásai idejéről.
De nem tilthatják meg, hogy buta emberek is tehessenek fel kérdéseket, szóval el kell viselni :)
De szeretek vezetni. Sok évvel előtte el akartam kezdeni, de csak akkor lett rá pénz. És autónk is volt, szóval volt mit vezetni. Mégsem remegtem. Tudtam, hogy amint megvan, úgyis küldik.
És aznap már ültem is kocsiba, amikor meghozta a postás...
Azóta jó sok km-t vezettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!