Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Miért remeg minden friss...

Miért remeg minden friss jogsis a jogosítványáért ennyire?

Figyelt kérdés

Naponta olvasni a kérdést, hogy "mikor jön meg", "hogyan lehet meggyorsítani", "vezethetek-e a papírral"? ... stb.

Amikor én vizsgáztam 8 éve december elején, eszembe sem jutott így stresszelni rajta, pedig esélyes volt, hogy csak új évben küldik.

A mostani vizsgázók miért ilyen türelmetlenek?

2014. júl. 29. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem ezt én sem, butaság ilyet kérdezni, és a legtöbb válaszolót csak felidegesítik vele :D

Akárhogyan kérdezi, és akárhány választ kap itt akárki ilyen kérdésre, még csak körülbelüli következtetést sem tud levonni a saját várakozásai idejéről.

De nem tilthatják meg, hogy buta emberek is tehessenek fel kérdéseket, szóval el kell viselni :)

2014. júl. 29. 12:50
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
retardáltaktól csodát ne várj
2014. júl. 29. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te kérdező nem szeretsz vezetni, valószinüleg csak szükségből csináltad meg a jogsit.
2014. júl. 29. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Elégé autómániás vagyok, ezért amint lehetett már iratkoztam is befelé a tanfolyamra. Elsőre át is mentem mindenből, ezért már csak a kis rózsaszín kártya hiányzott az autózáshoz. Piszkosul vártam hogy megérkezzen. Minden nap amikor hazaértem a suliból kérdeztem egyből anyumat hogy megérkezett-e már. (Mondjuk én nem írtam ki ide kérdést)
2014. júl. 29. 13:16
 5/5 A kérdező kommentje:

De szeretek vezetni. Sok évvel előtte el akartam kezdeni, de csak akkor lett rá pénz. És autónk is volt, szóval volt mit vezetni. Mégsem remegtem. Tudtam, hogy amint megvan, úgyis küldik.

És aznap már ültem is kocsiba, amikor meghozta a postás...

Azóta jó sok km-t vezettem.

2014. júl. 30. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!