Még nem kaptam meg az első negyedéves csekket. Miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Biztosítót váltottam novemberben, az interneten, de az új biztosítótól még nem kaptam semmit sem. A régi pedig kiküldte az első negyed éves csekket. Mailban kapok leveleket hogy még hiányoznak adatok folyamatosan adom meg amik még hiányoznak. De így mikorra lesz meg, egyáltalán vezethetek így? Ha rendőr megállítana elhinné hogy még nem kaptam csekket?2010. jan. 6. 20:28
1/4 anonim válasza:
Február 28-ig kell befizetni az első negyedéves kötelezőt, addig nyugodtan közlekedhetsz a régi biztosításoddal, nem fognak megbüntetni.
2/4 anonim válasza:
Január 31ig vagy biztosítva a régi biztosítónál. De a mi a netrisktől kaptunk egy emailt, melyben volt egy kinyomtatható oldal, hogy az alkusznál kötöttünk KGFB-t csak a biztosító nem küldött csekket.
3/4 anonim válasza:
1. érdeklődj a régi biztosítódnál, hogy mi is ez a csekk... talán az alkusz nem mondta fel a régi kötelezőt. Akkor verni kell az asztalt az alkusznál, hogy nézzenek utána, sürgősen.
2. szintén felhívni az új biztosítót, hogy akkor most él-e ott, megvan-e minden, és mikor küldik a csekket, vagy van-e más fizetési mód (csob, átutalás).
4/4 anonim válasza:
Szerintem az aki azt írta,hogy jan.31-ig vagyunk biztosítva az előző biztosítónál az rosszul tudja.December 31-ig van kifizetve náluk.Addig voltak felelősök az általad okozott kárért.Januártól már az új biztosító a felelős.Én úgy tudom,hogy egy hónap a türelmi idő addig nem büntetnek a rendőrök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!