Ki mit tud a 2010-es zöldkártyás rendszerről? Ha nekem 2009. dec 18. -án lejárt, akkor már nem kell megcsináltatnom és mától éjfél után mehetek vele? Mert hallottam már azt is, hogy csak májustól lesz ez így. Pontos infó kéne.
Figyelt kérdés
2009. dec. 31. 17:25
1/3 anonim válasza:
Nem az a helyzet, hogy nem kell zöldkártya, hanem az, hogy egybe van a műszakival. Nem lepődnék meg a helyedben, ha most vihetnéd az új műszakira a kocsit...
2/3 anonim válasza:
Jól csináltad.
Feltételezem, hogy a műszakid még érvényes, ha az, akkor a következő műszaki vizsgakor kell csak a "környezetvédelmi ellenőrzést" megcsináltatnod.
Spóróltál ~8000Ft-ot.;)
3/3 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Megúsztad. Holnaptól én nem is hordom magammal a zöldkártyát, mert semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!