Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Meghúztam a mellettem parkoló...

Meghúztam a mellettem parkoló járgányát! Mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
A parkolóban mellettem valami nagy gazdag emberforma ráparkolt a kocsik elválasztására szolgáló vonalra, Holott én szabályosan parkoltam! Ráadásul csak azon az oldalon tudtam beszállni. A lényeg az, hogy figyelmetlenségemből fakadóan kivágtam az ajtót, pont szidtam az nőági felmenő rokonait, hogy hogy lehet ilyen bénán parkolni, és ha már ilyen sokbakerülős autóra telik, jogsira már miért nem, és meghúztam a kocsi ajtaját... Megijedtem és gyorsan elakartam indulni, mikor kijött az üzletből az ürge. Csak nézett, mint hal a szatyorban, és elkezdett valamit magyarázni. Majd lefényképezte a kocsit. Persze akkor már nem voltam a parkolóban, hanem az úton. Ilyenkor mit kellett volna, illetve mit lehet csinálni? Feljelentés lehet a dologból? Bár bizonyítani nem tudja, hogy én voltam :-( Nagyon sajnálom, de nagyon megijedtem!
2008. júl. 25. 13:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
mi lett belőle?
2013. aug. 20. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!