Ezért megbüntethetnek?
Azt elárulhatnád, hogy ki az aki ezt a "lefojtás" dolgot kitalálta?
Az NKH-nál se hülyék ülnek. Ha pedig elfogadnák az ilyen teljesítmény korlátozást, akkor azt csakis úgy, hogy ne lehessen visszafordítani. Különben mi garantálná, hogy másnap nem szeded ki az összeset?
Ezen kívül ha 23 éves vagy, akkor már max. 1 évet kell kibírnod, ha pedig van két éve A2-d, akkor máris vizsgázhatsz korlátlanra!
Régebben volt ilyen, pl a Motorrad foglalkozott ilyesmivel, teljesen hivatalosan. Egy modernebb Ninjánál nem igazán hiszem, hogy megváltoztatnák az elektronikát, - régebben a karburátor fúvókákat módosították - szóval szerintem körülményes lehet és nem biztos, hogy anyagilag is kifizetődő. ( Dupla műszakiztatás + okmányok )
Jövőre már mindenképp mehetsz A korlátlanra - szerintem várj addig, a szezont meg motorozd végig valamilyen kellemes és jogosítványodnak megfelelő géppel.
Kellemes szezont és sok sok boldog kilómétert kívánok!
Úgy tudom hogy az A korlátlannál is van 2év "kezdő jogosítvnányos" idő ahol 35kW-ra lekell fojtani a motort.
1. válaszolónak: a fojtást nem házilag oldanám meg, szerelőnél aki ad róla papírt is
"gy tudom hogy az A korlátlannál is van 2év "kezdő jogosítvnányos" idő ahol 35kW-ra lekell fojtani a motort."
Ez abban az esetben van, ha 20 évesen 2 éves A2 gyakorlattal korkedvezményesen vizsgázol, de akkor is csak 21 éves korig tart a korlátozás, de te ebből már kinőttél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!