PÁV vizsgára jelentkezés egy napra többen?
Az lenne a kérdésem, hogy egyik ismerősömmel PÁV2 vizsga letételét fontolgatjuk, de lehet nem csak mi ketten hanem lennénk 4-en is. És mivel nem Budapestiek, hanem zalaiak, ezért ha mindenki külön-külön kapna időpontot, az elég húzós pénzileg, de ha négyen megyünk autóval, akkor elég barátságosra oszlana a benzinpénz. Tehát a kérdésem, lehet olyat hogy mi ketten/négyen egy napra kerüljünk? Ezt hogy célszerű jelezni? Ha postán egy borítékba tesszük az összes jelentkezési papírt, és mellé írunk egy papírt, hogy lehetőség szerint egy napra kerüljünk az életszerű?
És még annyi, hogy általában a jelentkezéstől számítva mennyit kell várni a vizsgálatra? Többen 1-2 hónapokat mondtak.
A legegyszerűbb ez esetben ha személyesen jelentkeztek, mert akkor helyben lehet időpontot egyeztetni és meg tudják oldani, hogy egy napra essetek - úgy adnak időpontot.
Online jelentkezésnél is van mód telefonon egyeztetni - öcsém anno pl így csinálta - de nem tudom, hogy 4 embernél ez megoldható-e. Bár ha egyszerre jelentkeztek...
A vizsgálatra nem feltétlen kell sokat várni, én pont múlt héten voltam bent személyesen - mert szükségem van egy magasabb kategóriára :P - és eléggé be voltak táblázva. Pont volt egy szabad helyük a héten, így nekem kevesebb, mint egy hét volt a jelentkezéstől a vizsgálatig, de alapból valami március közepével indított a néni. Ha kedves vagy vele telefonon, akkor biztos tud segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!