Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi az hogy szemle? (online...

Mi az hogy szemle? (online kárrendezésnél)

Figyelt kérdés
Koccanásos balesetem történt, van egy olyan menüpont az online kárrendezésben hogy "szemle" ide milyen címet kellene beírnom?
2014. febr. 4. 18:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ahol található az autó, hogy szemrevételezzék?:D Ezt így látatlanban írom, nem adtad meg milyen típusú címet kérnek. (Pl. lakcím)
2014. febr. 4. 18:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel a kárfelmérő az autót szeretné megnézni, ezért a címet ahol a jármű megtekinthető.

Persze a szakértő nem találomra fog kimenni, egyeztetni fog telefonon hogy mikor mehet, kerestek egy mindkettőtöknek jó időpontot, kimegy, átnézi, felírja mik a hibák, milyen munkákat kell várhatóan elvégezni, illetve felméri a gép lehetséges piaci értékét az állapota alapján.

Aztán ennek a kettőnek a kombinációjából az javítási árak ismeretében fognak összeget ajánlani elsőre, amit vagy elfogadsz, vagy elviszed megfelelő szervizbe (aminek a biztosító elfogadja a munkáját). De mindezt el fogja mondani a kárszakértő.

2014. febr. 4. 18:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! már időközben rájöttem én is. A munkahelyem címét adtam meg ott napközben elérhető az autó.
2014. febr. 4. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!