Mi az hogy szemle? (online kárrendezésnél)
Figyelt kérdés
Koccanásos balesetem történt, van egy olyan menüpont az online kárrendezésben hogy "szemle" ide milyen címet kellene beírnom?2014. febr. 4. 18:02
1/3 anonim válasza:
Esetleg ahol található az autó, hogy szemrevételezzék?:D Ezt így látatlanban írom, nem adtad meg milyen típusú címet kérnek. (Pl. lakcím)
2/3 anonim válasza:
Mivel a kárfelmérő az autót szeretné megnézni, ezért a címet ahol a jármű megtekinthető.
Persze a szakértő nem találomra fog kimenni, egyeztetni fog telefonon hogy mikor mehet, kerestek egy mindkettőtöknek jó időpontot, kimegy, átnézi, felírja mik a hibák, milyen munkákat kell várhatóan elvégezni, illetve felméri a gép lehetséges piaci értékét az állapota alapján.
Aztán ennek a kettőnek a kombinációjából az javítási árak ismeretében fognak összeget ajánlani elsőre, amit vagy elfogadsz, vagy elviszed megfelelő szervizbe (aminek a biztosító elfogadja a munkáját). De mindezt el fogja mondani a kárszakértő.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! már időközben rájöttem én is. A munkahelyem címét adtam meg ott napközben elérhető az autó.
2014. febr. 4. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!