Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Ha online kötöm a biztosítást...

Ha online kötöm a biztosítást az mikor lép érvénybe, mert szükségem lenne a szerződésre az átíráshoz?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:51
 1/4 A kérdező kommentje:

Egyáltalán a csekket mikor kapom meg hozzá?

És ha a rendőr megállít és kéri a biztosítást mondjam neki hogy biztosúr online kötöttem meg szoval semmi gáz, de még nincs óla semmi papírom.. vagy mi?

2012. ápr. 4. 20:59
 2/4 anonim ***** válasza:
az előző biztosításod még 60 napig él, így nincs gond. Ha meg ez az első biztosításod, akkor meg az online alkusztól kapsz hivatalos papírt amivel igazolhatod a biztosítás meglétét.
2012. ápr. 4. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Azt ahogy megkötöttem küldik nekem és ki kell nyomtatnom magamnak vagy mi a csuda?
2012. ápr. 4. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, ki kell nyomtatnod.

Online még nem csináltam, de papíralapúnál is elég az igazolásszerűség.

Átíráshoz csekk vagy befizetésről szóló papír nem kell, elég a "biztosítást igazoló okirat kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról" (vagy hasonló) fejlécű papír.

Most előszedtem a motoromét, azon sincs pecsét vagy a biztosítós alkalmazott aláírása, csak adatok, 8 sor szöveg, dátum és két nyomtatott szignó, gondolom a biztosító vezetőié.

2012. ápr. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!