Jogosítvány "kiállítása folyamatban van" egy hete. Meddig kell még várnom? (Visegrádi utca)
Figyelt kérdés
Azért vagyok ideges mert ezután még két státusz is van az elkészült és továbbításra került aztán meg az átvehető. Ha ezek közt is ennyi lesz az átfutási idő akkor felakasztom magam. Kérdésem az hogy aki a mostanság a Visegrádi utcában csináltatta mennyit kellett várnia?És hogy mennyire pontos ez a nyomkövetési rendszer? Próbáltam hívni ma az okmányirodát de mindig foglalt.2014. febr. 3. 16:47
11/14 anonim válasza:
Múlt tavasszal 8 nap alatt elkészült a jogsim, bár én személyes átvétellel szoktam kérni mindig.
13/14 anonim válasza:
most jött meg és jan 27 én igényeltem
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, pont két hét alatt lett kész.
2014. febr. 18. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!