Akkor lentebb ment a biztosításom díja?
Figyelt kérdés
Áprilisban kötöttem biztosítást!
20 éves (Nő) voltam és első autóval.Ekkor 15.300 ft ot fizettem negyed évente.
Nem volt semmilyen károkozásom, és ma kaptam egy levelet amibe az van írva hogy bonus-malus osztály év fordulótól: B01 és hogy 9.762 ftot kell fizessek negyed évente.
Viszont írja hogy a biztosítási díj a baleseti adót nem tartalmazza. Ez az amit nem értek. Ez mit jelent? Mennyit fizetek akkor??
2014. jan. 31. 16:51
1/3 Gábor t válasza:
Szia ,nekem pl 1600 ft körül van a baleseti adó , 10 éve vezetek , balesetem nem volt , 5-6 ezer körül van a negyed évem, plusz a kb. 1600 .
2/3 Gábor t válasza:
Kevesebbet fogsz összesen fizetni.
3/3 anonim válasza:
a baleseti adó az alapdíj 30%-a. tehát esetedben negyedévenként 9762 + 2929 forintot kell fizess negyedévre, ez így is kevesebb mint ami tavaly volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!