Új rendszámot szeretnék a kocsimra kihez forduljak?
"sokan úgy csinálják az első rendszámát hogy ráfestik a kocsira"
Te miről beszélsz? Nem csinálják úgy.
Egy időben létezett a matrica rendszám, ami valóban jól mutatott a 156-oson, de már régóta nincs, a teljes méretű rendszám kötelező elöl és hátul is.
utóirat: nem lesz menőbb a kocsi az egyedi rendszámtól, ahogy a gagyi ültetéstől, fóliázástól, "sport" kipufogótól sem...csak szólok. :D
onnan linkelve:
Egyénileg kiválasztott rendszámtábla kiadásának, jogosítottjának személyében történő változásának engedélyezése 112 450 Ft
(ez a 3+3)
Egyedileg előállított rendszámtábla kiadásának, jogosítottjának személyében történő változás engedélyezése 435 000 Ft
(ez a teljesen egyedi)
Ezen az oldalon már én is jártam de bíztam benne hogy ezt olcsóbban is meg lehet oldani de akkor ezek szerint nem.
Köszönöm!
"olcsóbban is meg lehet oldani"
úgy okosba'?
Olcsóbban?
Mert mit gondoltál, a gépjármű-nyilvántartást az állam kiadja alvállalkozóknak is? :D:D:D Következőnek meg pénzt akarsz majd otthon fénymásolni, mi? :D
Hol élsz te szatyorban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!