Belém tolattak, mikor nem voltam ott. Fizet a biztosító?
Kispályás focin voltam, mire megyek az autómhoz a bal ajtóm össze volt törve... Ilyenkor mi a teendő?? fizet a biztosító vagy van értelme feljelenteni??
Szerintem többre mennék vele ha a macskámnak mondanám,hogy nyomozza ki,de nektek mi a tapasztalatok vagy véleményetek??
Nincs cascom, arra gondoltam,hogy az előttünk játszó csapatok listája megvan. 2 csapat kb 20 ember.. Azok közül megkereshetnék kinek van fehér autója stb..
Vagy inkább hagyjam az egészet??
szerinted be fogja vallani? Meg hiába fenyegeted meg a rendőrséggel, már nem tudod bizonyítani, hogy akkor, azzal az autóval, abban az időben ő tette. (ha csak nincs kamera)
Bár ki tudja..blöffölni is lehet. "bocs nem találtam a szélvédőn a papírt, hogy nekimentél az autómnak. Lehet elfújta a szél" Neked kell eldönteni, hogy megéri a vesződést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!