Biztosítást szeretnék kötni majd de a jogsim még nincs meg! Miképpen kellene?
Tudom,hogy ha meg van a kocsi már pedig holnap meg lesz akkor onnantól kezdve naponta drágább lesz.
A megkötésnél tuti kell valami jogosítvány szám.
Olyat lehet,hogy mondjuk ha az interneten kötöm akkor (pl:anyum nevére )de ő neki neki meg nincs jogsija!?
Vagy,hogy működik ez?Valaki írja már le.Köszönöm.
"Az üzenet küldője: Tükörponty
Az üzenet címzettje: Harkonnen
Az elküldés időpontja: tegnap 21:55
Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Biztosítást szeretnék kötni majd de a jogsim még nincs meg! Miképpen kellene?
"A kötelező felelősség biztosítás megkötéséhez nem kell jogosítvány, de akkor kicsit drágább lesz! Akárki nevére nem köthetsz biztosítást, csak arra.."
Az üzenet szövege: Szia.
Sajnos,a jogsim nem fog meg jönni idén.De a kocsit muszáj megvenni mert elviszi akkor más.
Nekem az okmányirodában adtak egy papírt,amivel tudom igazolni a jogsim átvételekor a "személyemet".Azzon a papíron rajta van az igénylés dátuma meg a és az érvényességi idő...
Ezzel valamire megyek?Mert tudtommal mindennap egy 500-forinttal drágább lesz a biztosítás.
ne haragudj,kicsit hulye vagyok hozzá..
Köszi,hogy írtál!"
Valami gond van a szövegértéseddel? A biztosítás megkötéséhez nem kell jogosítvány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!