Páromnak szeretnék autót vásárolni de úgy, hogy Ő ne
tudjon róla, hogyan tudom megoldani? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Páromnak külföldről lenne behozva egy autó és magyar papírokat az Ő nevére szeretném csináltatni de erről Ő nem tudhat mert meglepetés lenne részére ezt, hogyan lehetne megoldani?
Meghatalmazással lehetne gondolom de azt valahogyan alá kell vele íratni. Normális válaszokat szeretnék.
igen, meghatalmaz téged, hogy az autó ügyeiben eljárhatsz
írd oda a nevét, senkit se fog érdekelni, csak meglegyen a papír
2013. dec. 18. 11:08
2/8 anonim válasza:
hat szerintem ez nem igazan lehetseges,esetleg,ha van valami jo ismerösöd,aki arra fele melozik,de gondolom akkor nem ide irtal volna.
2013. dec. 18. 11:09
3/8 anonim válasza:
nos, az o nevere pont azert nem lehet a tudta nelkul, mert ebbol neki anyagi kotelezettsegei szarmaznak (sulyado az o nevere erkezik, neki kell ra biztositast kotni, stb.). ha meg lehetne csinalni 'titokban', siman rairatna mindenki egy kamu meghatalmazassal egy hajlektalanra az autojat, aztan keresse a hivatal ahol akarja...
2013. dec. 18. 11:33
4/8 anonim válasza:
pedig én is titokban csináltam a saját autómat, mert nem érte meg a nevemre venni, viszont aki nevére került, nem akartam ugráltatni
simán megoldható volt, kellett egy meghatalmazás, 2 tanúval
2013. dec. 18. 11:35
5/8 anonim válasza:
Párod,ergó közös élet,közös kassza.
akkor miért nem mindegy kinek a nevén van?
Egyébként én nem vennék ilyen meglepit,azért kocsiról mindenkinek vannak elképzelései,mi van ha nagyon mellélősz?
2013. dec. 18. 11:36
6/8 anonim válasza:
#4: ezt nagyon ne reklamozd, maganokirathamisitas....
2013. dec. 18. 12:29
7/8 anonim válasza:
Hát nem nagyon megoldható, meg biztosan olyan lenne, ami tetszene is neki?
2013. dec. 18. 12:44
8/8 Beviz Elek válasza:
A nevében megírod a meghatalmazást. Nem fog feljelenteni téged és nem lesz baj (feltéve ha jó a kapcsolatotok és szeretne is autót)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!