Ha érvényes külföldi okmányokkal rendelkező autót veszek, és írunk adásvételit, akkor is köteles vagyok a nevemre iratni a kocsit?
nem akarok vele közlekedni.
elbontom.
csak ez lesz az első autó mert belevágok a bizniszbe.
Akkor semmi feladatod, bár az eladó szidni fog, mert a nevén marad a taliga...
Persze akkor ha ez uniós autó.
nem unios, angol auto.
lejelenti, hogy eladta, és ennyi, én meg nem iratom át természetesen.
hisz van olyan hogy németből is kocsit behozatalra.
ham egveszek egy autót a pénzemből, és van róla papírom azt csinálok vele amit akarok, ha akarok felgyújtom, ha akaro m szétverem baltával és levideózom, ha akarom elásom a föld alá, stb.
a saját területemen nem fogja megszabni senki mit csinálok.
ettől nem félek egyébként, kicsiben csinálnám csak.
a kasztni meg kell amúgy is versenyautó alapnak majd magamnak.
"a saját területemen nem fogja megszabni senki mit csinálok."
Csak egy kicsit tévedsz, ha rendszeresen bontasz és feljelent a szomszédod, akkor a nyakadra fognak menni, mert egy halom engedély kell bontó működtetéséhez!
Anglia pedig az egyik alapítója az Európai uniónak! Még szerencse, hogy itt élsz az unió közepén...
:D
Szólj az eladónak, hogy bontásra lesz és a többi már az ő dolga. Otthon, az udvarodban meg azt csinálsz vele amit akarsz. Esetleg alkatrész-autó adásvételit írjatok, amiben szerepeljen az, hogy
" A jármű a forgalomból végleg ki van vonva, vissza nem helyezhető, csak alkatrésznek lehet felhasználni"
és ennyi. Építheted a versenyautód :)
Azért nem úgy van, hogy csak kifizetem aztán tényleg azt csinálok vele amit akarok... Bizony be kell hozni elméletileg legálisan az országba: régen ez az alkatrészként vámoltatást jelentette, manapság nem tudom hogyan van a sok környezetvédelmi előírás szerint.
Én is szeretném ha úgy lenne ahogy te gondolod, de nem úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!