Mi történik akkor, ha valaki hamis iratokkal vesz autót?
Figyelt kérdés
Ennek van valamilyen hátránya az eladóra nézve?2013. aug. 13. 13:39
1/5 anonim válasza:
Ha határidőn belül bejelentetted az okmányirodán, és elfogadják, akkor -szerintem- nem lehet bajod belőle.
2/5 anonim válasza:
Neked honnan kellene tudni, hogy hamis az irat? Majd átíráskor lehet, megkeresnek.
3/5 anonim válasza:
Ha nem íratja át az autót a saját nevére, akkor fizetheted a súlyadót, és nem lesz kit feljelentened.
4/5 anonim válasza:
ma 14:09
Hát nem így van. Az utolsó autómat, aki megvette, nem íratta át. Minden megkeresésemkor elküldtem a fénymásolatot az adásvételiről, az üsziben lejelentésről és csend lett. Pedig egyszer még parkolási bírságot is akartak rám sózni. Végül még kaptam határozatot is, hogy keresik az ürgét és kivonták a forgalomból az autót.
A súlyadót pedig abban az évben, amikor eladták az autót, még teljesen az eladónak kell fizetnie.
5/5 anonim válasza:
Auto adas vetelnel joga van mindket felnek elkerni a masik iratait ellenorzesre, ennek kikuszobolesere. Elni kell vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!