Melyik honlapon kötitek online a biztosítást?
"1 éve van autóm, most augusztusban jár le a biztosítása. Tavaly 38 ezer Ft-omba került egy évre, most meg kiküldtek 46-ról egy csekket. Gondoltam máshol kötök egy újat."
Hacsak nem augusztus 20.-a után jár le a biztosításod, akkor az idei váltást már elbuktad, mert az évforduló előtt 30 nappal be kell érkeznie a felmondásnak!
"Balesetet nem okoztam, nem tudom, hogy a bónuszozás hogy megy. Tavaly A0-ról indultam, mert korábban sosem volt autóm. Most az A1-et jelöljem meg?"
Megjelölheted, de úgyis a régi biztosítód által kiküldött igazolás fog számítani. A1 nincs, te bizonyára már B1-ben vagy...
'Hacsak nem augusztus 20.-a után jár le a biztosításod, akkor az idei váltást már elbuktad, mert az évforduló előtt 30 nappal be kell érkeznie a felmondásnak! '
Hát azért ez enyhe túlzás amit írtál.
60 nappal az esedékes díjfizetés után -ha nem fizetem be- automatikusan szerződést bontanak. Akkor miért ne válthatnék?
"60 nappal az esedékes díjfizetés után -ha nem fizetem be- automatikusan szerződést bontanak. Akkor miért ne válthatnék?"
Ha díjnemfizetés miatt mondja fel a biztosító a szerződést, akkor automatikusan kiszámlázzák a fedezetlenségi díjat, és csak ugyanott köthetsz új biztosítást, mert nem adják ki a kártörténeti igazolást!
Na mi az enyhe túlzás?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!