Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hol lehet találni linket,...

Hol lehet találni linket, ahol a megengedett tömeg túllépés miatti bírságot lehet megnézni?

Figyelt kérdés
3,5 tonnás teherautónál 30%-kal történt tömegtúllépés, vajon mennyi lesz a bírság, feljelentés is történt...
2009. okt. 19. 19:24
 1/3 anonim válasza:
Linket nem tudok de a saját bőrömön tapasztaltam és már megkaptam /négy napon belül/a büntetést ami 500 000 ft azaz ötszázezer forint .nincs részletfizetési lehetőség esetleg halasztás.20-30%ig 350000 ft.30%fölött 500 000
2009. okt. 28. 18:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát most jól leizzadtam! Apukám az érintett az ügyben, az eset jó két hete törént, de ő még nem kapott semmilyen jelzést az intézkedésről. De ha ez tényleg ennyi lesz, akkor nagyon gáz!
2009. okt. 29. 14:58
 3/3 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszoló!

Fejlemény van az ügyben! Édesapám is megkapta a büntetést 500.000 Ft-ról. De ő nem hagyta annyiban, felkeresett egy szakértőt, aki szerint jogtalanul büntették meg, ezért pert indított a rendőrség ellen, amit ma MEGNYERT!!! Közigazgatási bírság helyett szabálysértéssé minősítették le a bírságot, tehát visszakapja nagy részét az 500.000 Ft-nak. Állítólag elég sok ilyen jogtalan büntetés történt, nem tudom pontosan a tiéd milyen jogállású, de ha tudok segíteni, akkor írj privit.

2010. márc. 29. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!