Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Gyáli okmányiroda 4 hét mire...

Gyáli okmányiroda 4 hét mire elkészít egy jogsit?

Figyelt kérdés

Hali!

Június 6-án mentem leadni a vizsga lapomat. Erre kiderül majd csak legkorábban '1hónap' múlva mehetek érte. Ma reggel már igyekeztem gondoltam hátha mégis csak korábban (már amúgy késve) de megérkezik.

Nektek is ennyi idő egy jogsi? Vagy csak engem szivatnak, főleg ez az új gyáli....

2013. jún. 24. 09:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hogyan lehetne nyomon követni merre jár már a jogsim? Szükség lenne már rá mivel taxi tanfolyamra is járok viszont kedvezményt kapok + felmentést is a vizsgára ha van C" kategóriám, de ahhoz igen is kelleni fog a plasztik kártya nem elég ez a okmányirodás kérelem ráadásul ahhoz, hogy dolgozhassak a 102-es alkalmassági csak az újban lesz benne ami még messze sehol nincs és az ideg megöl már.

Úgy utálok várni főleg azért mert tudom hogy más a helyembe már rég megkapta volna (mert akkor úgy kalkulálok)...

Kíváncsi lennék Japánba vagy itt-ott egyéb korszerűbb helyeken egy ilyesmiért mennyit kell várni.

2013. jún. 25. 00:44
 12/14 A kérdező kommentje:

Basszus, ma is bent voltam. Természetesen sehol semmi még. Majd menyjek vissza egy óra múlva mert még a futár nem érkezett meg.

Fain.

Na kíváncsi vagyok tényleg meg-e jön röpke 3 hét alatt a jogosítányom?

2013. jún. 26. 13:39
 13/14 A kérdező kommentje:
Most megint vissza mentem. Sehol semmi. Azt mondja a nő hogy hú hát akkor ez legkorábban 10-én lesz kész, és nagyon sajnálja. Csakhogy nekem már qrvára kéne ez volt az álmom vágyam és ráadásul itt a vizsga amihez kéne a C-s jogsim az meg 12-én lesz fassa lesz mert akkora se fog megérkezni!!
2013. jún. 26. 15:00
 14/14 A kérdező kommentje:

Még mindig nincs sehol a jogsim. Aztmondja a nő, majd legkorábban 10-én mehetek érte!

Fasza. Az pontosan 33 nap!

2013. júl. 2. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!