Ezért fizet a biztosító? Hogyan lehetne kijavítani?
Tegnap, 2013, június 22-én hatalmas jégeső volt Cegléden... Sajnos úton voltam éppen és nem hordok magammal acél-páncélt ezért elég szépen helyrerakta a kocsimat a kis picike szemű, 4-5CM-es jegecske-megecske....
Tele van horpadásokkal a tető, a motorház, a csomagtartó, egyszóval minden.... a szélvédőn a jobb felső sarokból indulva egy nagyobb repedés.... Groupama biztosítónál van felelősség biztosításom. Szóval a kérdésem az lenne, hogy fizeti-e a biztosító a kárt, és a karosszériát helyre lehet e tenni, illetve azt fizeti e a biztosító. Tudopm, kérdezzem meg a biztosítótól, de mivel ma vasárnap van és nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mit mond, ezért kiírtam ide és várom a válaszokat!!!
Szerintem a biztosító nem fizet hacsak Zeusz nem adott betétlapot.☺
Egyébként tudtommal javítható a kaszni valamilyen vákuumos berendezéssel.
jégkárt csak a casco fizeti a sima kötelező biztosítás nem fizet az csak akkor fizet, ha te balesetet csinálsz, de akkor is a másik félnek fizet ,vagy ha neked okoznak kárt akkor a másik biztosítója fizet neked
ilyen műhelyeket keress fel ha meg szeretnéd csináltatni [link]
Most válaszoltál privátban a kérdésemre de igazából nem is válaszoltál, hanem leoltottál, hogy miért pofázok? Ezt itt is megírhattad volna. Igazából szívesen válaszoltam volna, csak mire elolvastam a problémád elment a kedvem.
Az meg hogy nem tűnt fel másnak szerintem hülyeség. Biztos, hogy feltűnt, csak nem szóltak érte. Ha elolvasod szerintem neked is feltűnik utólag. Bocs amúgy.
A köteleződ erre nem fog fizetni - alapból ilyesmit nem tartalmaznak, csak az általad okozott kárt, míg a sajátodat neked kell viselned.
A feljebb linkelt ragasztós-húzókalapácsos vagy a vákuumos módszerrel ki lehet szedni a gödröket ha szerencséd van és ép a fényezés. De valószínűleg készítheted hozzá a pénztárcádat.
És ha "acél-páncél" nincs is, a legközlelebbi nagy lombkoronájú fa alá beállva + pokróccal letakarva is csökkenthető a kár. Ha más nem, legalább a horpadások kisebbek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!