Mi történik akkor, ha veszek egy autót, de nem íratom át a saját nevemre?
Nem a tulaj a gyökér, csak te akarod más f*szával verni a csalánt, bumburnyák!
Pont azért van ez így kitalálva, amit az előző írt. Valakinek mindig vállalnia kell a felelősséget, ha baj történt. Ezért nincs lehetőség csak a papírjaitól meszabadítani az autót.
Gondolj bele, lopni is járhatnál vele. Aztán ha gáz van, otthagyod a kocsit, és elfutsz. Nem derülne ki soha semmi. De ha valaki nevén ott van az autó, azt már meg lehet kérdezni, hogy kinek adta oda, mikor használta, stb.
A bumburnyák kifejezés azért erős de köszönöm :)
Nem, nem vagyok olyan színű hogy lopni járjak :)
És már megoldódott a gond... egy kevés ismerettség kell hozzá, a magyar állam pedig egész nyugodtan elhúzhat a francba, hogy a roncs autókat is át kell íratni. Mellesleg nyugodtan jelents fel egy idióta internetes oldalon tett hozzászólásom miatt, írsz üzit megadom a nevem és a címem :)
A rögzített kormányos téglás mutatvány pedig nem lesz hosszú életű mert 30as fogyasztás melkett nem megyek messzire ;)
Az ilyen nagyképű emberek nyakába kéne a vontatókötél, utànna a padlógàz.... Igen most bumburnyák voltam ;)
Folytasd csak, jó nézni.
Az önértékelésem a helyén van, és az ilyen habzó szájú kisf*szok mint te nem érdekelnek.
Valahogy elmókoltad, hogy ne kelljen átiratni? És?
Legyél büszke magadra, apuka szeme fénye.
Próbálsz kihátrálni a hülyeségedből az újabb hozzászólásaiddal, nem fog menni.
Remélem nem fogod megúszni, és mindent meg kell fizetned, amit most elcsaltál.
Én nem csaltam semmit, az én nevem egyetlen papíron sincs megemlítve :)
Látszik hogy ki a bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!