Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mi történik akkor, ha veszek...

Mi történik akkor, ha veszek egy autót, de nem íratom át a saját nevemre?

Figyelt kérdés
Közúton használva nem lesz. Kérdésem arra irányul hogy ez esetben kénysszeríthetnek valamilyen büntetés kifizetésére?

2013. jún. 14. 08:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem a tulaj a gyökér, csak te akarod más f*szával verni a csalánt, bumburnyák!

Pont azért van ez így kitalálva, amit az előző írt. Valakinek mindig vállalnia kell a felelősséget, ha baj történt. Ezért nincs lehetőség csak a papírjaitól meszabadítani az autót.

Gondolj bele, lopni is járhatnál vele. Aztán ha gáz van, otthagyod a kocsit, és elfutsz. Nem derülne ki soha semmi. De ha valaki nevén ott van az autó, azt már meg lehet kérdezni, hogy kinek adta oda, mikor használta, stb.

2013. jún. 14. 17:37
 22/26 A kérdező kommentje:

A bumburnyák kifejezés azért erős de köszönöm :)

Nem, nem vagyok olyan színű hogy lopni járjak :)

És már megoldódott a gond... egy kevés ismerettség kell hozzá, a magyar állam pedig egész nyugodtan elhúzhat a francba, hogy a roncs autókat is át kell íratni. Mellesleg nyugodtan jelents fel egy idióta internetes oldalon tett hozzászólásom miatt, írsz üzit megadom a nevem és a címem :)

2013. jún. 14. 22:19
 23/26 A kérdező kommentje:
Azt meg még mindig nem értem, hogy hogyan járjak lopni egy olyan autóval aminek nem hogy szélvédője nincs, de a tető kb rá van hajtogatva az első ülésekre... Ez kb 2 heti munka hogy akárhova menjen. Tudod az én apukàm nem tudott annyi pénzt alàm lapátolni hogy megvegyem a vadiúj BMW-t ezért kell beérni a faluvégi lerakott járgányokkal. Persze aki egy homasita tuning puntoban tengeti a napjait az ezt nem nagyon érti
2013. jún. 14. 23:33
 24/26 A kérdező kommentje:

A rögzített kormányos téglás mutatvány pedig nem lesz hosszú életű mert 30as fogyasztás melkett nem megyek messzire ;)

Az ilyen nagyképű emberek nyakába kéne a vontatókötél, utànna a padlógàz.... Igen most bumburnyák voltam ;)

2013. jún. 14. 23:56
 25/26 anonim ***** válasza:

Folytasd csak, jó nézni.

Az önértékelésem a helyén van, és az ilyen habzó szájú kisf*szok mint te nem érdekelnek.

Valahogy elmókoltad, hogy ne kelljen átiratni? És?

Legyél büszke magadra, apuka szeme fénye.

Próbálsz kihátrálni a hülyeségedből az újabb hozzászólásaiddal, nem fog menni.

Remélem nem fogod megúszni, és mindent meg kell fizetned, amit most elcsaltál.

2013. jún. 15. 10:25
 26/26 A kérdező kommentje:

Én nem csaltam semmit, az én nevem egyetlen papíron sincs megemlítve :)

Látszik hogy ki a bunkó

2013. jún. 15. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!