Már harmadszorra lopták el a kocsit. Ezután lehet hogy már lesz hajlandó szerződést kötni a biztosító? Vagy csak drágábban?
Figyelt kérdés
Három különböző kocsiról és cascorol van szó. Az elkövető és a kocsi soha nem lett meg. Kb 2-3 éves időközökkel lopnak, persze az se biztos hogy ugyanaz tette.2013. máj. 7. 02:40
1/6 CODE3 válasza:
Merre laksz helyileg? Mindig új autót vásárolsz? Milyen kategóriás kocsikat vittek? Közterületen parkolsz vele? Érdemes volna egy biztonsági kamera által megfigyelt helyre parkolni vele, mert ez elég durva..
3/6 anonim válasza:
(#2 vagyok) ... lehetőleg olyan országba, ahol a rendőrség nem az autósokat tekinti a legfőbb ellenségénk, hanem a bűnözőket.
4/6 anonim válasza:
Nehogy a végén a biztosító megvádoljon önlopással!
5/6 A kérdező kommentje:
Első:
Budapest, metró melletti P+R parkoló, Suzuki. Biztonsági kamerás parkolóhely nincs a közelben... de ha így megy tovább, lehet hogy inkább busszal járok.
2013. máj. 13. 15:43
6/6 anonim válasza:
Nekünk is most lopták el az autónkat, szintén BP (9. ker). Amúgy, ha más biztosítónál kötöd szerintem nem lehet gond belőle. A tiétekbe egyébként volt valami védelem? Csak azért kérdem, mert mi most vettünk újat, de eléggé féltem aztán kíváncsi vagyok, h a tiéteket, hogy vitték el. Volt benne pár védelmi cucc ami megnehezíti egy tolvaj dolgát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!