Ha más autóját vezetem kell valami szerződést csinálni?
Meghatalmazás kell.
Elég annyi, hogy felülre felírod hogy "meghatalmazás", alá pedig valami olyasmit, hogy "Alulírott XY (a tulajdonos értelemszerűen, lehetőleg személyes adataival) meghatalmazom YZ-t (ez vagy te, adataid szintén legyenek rajta) hogy az ABC-123 frsz-ú valamilyen típusú (én szoktam bele alvázszámot is írni) gépjárművemet használja, azzal közúti közlekedésben részt vegyen. Jelen meghatalmazás XY ideig (dátum!) érvényes."
Aztán két aláírás és nem köthet beléd a rendőr.
de am nem kell semmi én is vezettem haverok kocsiját ,cégest tökmind1 milyen autó rendőr nem nézett semmit csak azt ,hogy legyen rajta érvényes műszaki + biztosítás +lekérdezte ,hogy nem e lopott vagy valami
ez csak a tulajnak jó ha van, mert ha te pl gyors hajtasz ,rossz helyen parkolsz , vagy pályára mentél matrica nélkül és megy a büntetés akkor a tulaj tudja mutogatni ,hogy nem ő vezetett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!