Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » KÖBE biztosítónál járt már...

KÖBE biztosítónál járt már így valaki?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam 1 levelet, miszerint márc. 10.-vel felmondták a kötelezőmet díjtartozás miatt. De minden be van fizeve!!!

Tagdíj hátralékot ír a levélben, de a tagdíjat mindig a 2. negyedéves csekkre írják jóvá. Amit még se kaptunk. 1800.-Ft-ról van szó. Évek óta náluk van a biztosításunk, mindig időre befizetünk mindent, a tagdíjat is.

Nem értem, fel vagyok háborodva. Azt írja új szerződést kell kötnünk + büntetés.

Ha nekem van igazam mit tehetek?

Majd csak du. tudom intézni, addig is ha van valakinek tapasztalata, ossza meg vele.

2013. márc. 27. 06:37
 1/3 Syrakusa ***** válasza:

Szia!

Hasonlóan jártam Én is!

Január végén küldtek egy levelet,hogy díjnemfizetés miatt emgszűnt a biztosításom(még vmikor Január elején).

Felhívtam Őket,hogy most ez mi,amikor márciusig rendezve van a biztosíításom(félévi ütemezést választottam),mert a kiküldött csekket befizettem és ezt tudom is igazolni.Erre azt válaszolták,hogy a baleseti adót nem rendeztem és így azt levonták a biztosítási befizetésemből.Magyarázhattam,h mivel Nekem nem jött plusz csekk így azt hittem,hogy a baleseti adó a befizetett csekken szerepel,azt a választ kaptam,hogy Ők kiküldték külön az adóról szóló csekket.Verhettem Magam,meg hiába próbáltam megértetni Velük,hogy ilyen csekket nem kaptam ne migazán fogták fel,valamint arra sem kaptam választ ha "hátralékom" keletkezett miért nem jeleztek felém.Valamint több mint fél hónapot biztosítás Nélkül furikáztam(napi rendszerességel használom az autot)ha a rendőr megállított volna akkor még sztem a forgalmimat is elveszik,mert a hebrencsek arra nem voltak képesek,hogy tájékoztassanak,figyelmeztessenek.1 hónap fedezetlenségi díj + Augusztusig a biztosítás + Baleseti adó 20.000 Ft(ebből ~ 10 - 11 a fedezetlenségi díj,a büntetés)........Fasza egy cég mondhatom......

2013. márc. 27. 09:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyan így jártam én is,mint ahogy az első válaszoló. Egyet tehetsz,évfordulóval megszünteted náluk a biztosításod,én is azt teszem,még akkor is,ha más biztosító díjai magasabbak. Inkorrekt a hozzáállásuk,sajnos. Olyan tipikus magyar cég...
2013. márc. 27. 14:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Na, voltam bent. Kiderült, hogy nem is a tagdíj van lemaradva (pedig a levélben ezt írja) hanem a baleseti adó különbözet. Pontosan úgy ahogy az 1. válaszoló írta, nálam is levonták és maradt 800,.-Ft!!!! amiről állítólag kűldtek értesítést és csekket, de én ezt nem kaptam meg. Rendes volt az ügyintéző, segített megfogalmazni egy kérelmet, hogy ne ezen a 800,.-Ft-on múljon a szerződésem, hiszen mindig rendesen fizettem.

Az imént hívott, hogy elfogadták, és visszaállítják az eredeti szerződést, és elküldik újra a csekkeket.

Örülök nagyon, de hiszem ha látom!

Azért ha valaki így jár az próbáljon kérelmet írni, hátha...

2013. márc. 27. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!