Mennyire jártam jól el koccanás után?
így szokták néha mások is rendezni,
de azért ez életveszélyessé is tud ám válni,
mert mi van, ha egy hét múlva jön a nőci a bak cigóval hozzád,és közlik,hogy sokkal több pénzt kell,hogy adjál,mert a dolog/javítás nem annyiba került ,mint amennyit te átadtál,
Szerintem is butaság volt ez az egész.
Egyrész magad sem vagy biztos, hogy te voltál-e a hibás. ha nem hiába fizettél, és még a tudatodnak is rossz.
Ha te is voltála hibás, lehet többe fog kerülni és a nö megy a rendörségre, akkor meg téged rángatnak meg és a végén még jó ngay büntetéseket kapsz.
Azért csak óvatosan azzal a rendőr hívogatással. Ugyanis ha te voltál a hibás (pl. nem adtál meg elsőbbséget, jobbkezet) akkor a rendőr MEG FOG BÜNTETNI MINIMUM 30,000 FT-re, de inkább többre és még büntető pontot is kapsz!
Rendőrt csak akkor szabad hívni, ha biztos vagy benne, hogy a másik fél a hibás!
Szerintem ott hibáztál, hogy bármit írtatok. Ki kellett volna fizetni és lelépni, hogy még nyoma se legyen!
Nem igaz, hogy minimum 30 ezerre büntet a rendőr.
A barátom koccant ő volt a hibás, elismerte, de a másik fél rendőrt hívott. (idős txis volt, mindenképpen rendőrt akart hivni).
Mire odaért a rendőr már én is ott voltam (milyen gyorsak :) ) és a barátomat 5 ezer Ft-ra bűntette.
Szerintem kevesebbe kerül az, hogy a bonuszodból levonnak kettőt, mint az, hogy kifizetsz több tízeter Ft-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!