Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Mennyire jártam jól el koccaná...

Mennyire jártam jól el koccanás után?

Figyelt kérdés
A hölgy mondta, hogy hívjunk rendőrt, mondtam neki, hogy elismerem nem kell rendőr... Elvileg én voltam a hibás, gyakorlatilag nem biztos, de nem akartam belebonyolódni. Aztán jött ez az europai kárbejelentő /Kék-sárga/, hogy töltsűk azt ki. Mondom hagyjuk a fenébe, mert a bonusz miatt nem lenne jo. Megegyeztűnk egy összegben ami az elmondása szerint a javítási költsége lesz. Azt odaadtam neki, írtunk egy papírt 2 tanúval alá irtunk. Szerintetek ez egy normális eljárás volt? Más is szokta így?
2013. márc. 14. 05:40
 1/7 anonim ***** válasza:

így szokták néha mások is rendezni,

de azért ez életveszélyessé is tud ám válni,

mert mi van, ha egy hét múlva jön a nőci a bak cigóval hozzád,és közlik,hogy sokkal több pénzt kell,hogy adjál,mert a dolog/javítás nem annyiba került ,mint amennyit te átadtál,

2013. márc. 14. 06:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is butaság volt ez az egész.

Egyrész magad sem vagy biztos, hogy te voltál-e a hibás. ha nem hiába fizettél, és még a tudatodnak is rossz.

Ha te is voltála hibás, lehet többe fog kerülni és a nö megy a rendörségre, akkor meg téged rángatnak meg és a végén még jó ngay büntetéseket kapsz.

2013. márc. 14. 07:57
 3/7 szántóvető ***** válasza:
ha beleírtátok hogy a károsultnak nincs további követelése akkor nem lesz gond.
2013. márc. 14. 08:37
 4/7 anonim ***** válasza:
a Nő karoszéria lakatos volt?ránézett áá üü ez kb 23.700 ft lesz..vagy mi?mindig rendőrt kell hívni szarom le hogy nem sérült meg senki..ha súnnyog mint ahogy te, rossz műszaki ivott nincs jogsia stb egyből erre gondolnék ne haragudj hogy bevádollak de nekem ez jön le..bocs nem g.cizni akarok
2013. márc. 14. 08:43
 5/7 anonim ***** válasza:

Azért csak óvatosan azzal a rendőr hívogatással. Ugyanis ha te voltál a hibás (pl. nem adtál meg elsőbbséget, jobbkezet) akkor a rendőr MEG FOG BÜNTETNI MINIMUM 30,000 FT-re, de inkább többre és még büntető pontot is kapsz!

Rendőrt csak akkor szabad hívni, ha biztos vagy benne, hogy a másik fél a hibás!

Szerintem ott hibáztál, hogy bármit írtatok. Ki kellett volna fizetni és lelépni, hogy még nyoma se legyen!

2013. márc. 14. 10:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem igaz, hogy minimum 30 ezerre büntet a rendőr.

A barátom koccant ő volt a hibás, elismerte, de a másik fél rendőrt hívott. (idős txis volt, mindenképpen rendőrt akart hivni).

Mire odaért a rendőr már én is ott voltam (milyen gyorsak :) ) és a barátomat 5 ezer Ft-ra bűntette.

Szerintem kevesebbe kerül az, hogy a bonuszodból levonnak kettőt, mint az, hogy kifizetsz több tízeter Ft-ot.

2013. márc. 15. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha te voltál a hibás akkor a bónuszodból ígyis úgyis levonnak. E mellé marhára nem hiányzik még egy rendőrségi büntetés is!
2013. márc. 15. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!