Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy működik a rendőrségi...

Hogy működik a rendőrségi bírságolás? Mi a menete?

Figyelt kérdés

Záróvonalat léptem át közvetlenül egy rendőrautó előtt... :S

Nevetés ON, remélem megvolt;)

Elismertem a vétséget szóban, majd miután leellenőrizték a papírjaimat ennyit közöltek, hogy kapok egy csekket 30 napon belül 30 ezer forintról.

A kérdésem az lenne, hogy nem 15 ezer forint a bírság?? Ha jól olvastam, akkor 30 ezer ha nem ismerem el a vétséget... Továbbá nem kaptam semmit és nem írtam alá semmit... 15 a helyszínen lett volna?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. márc. 14. 01:42
 1/5 anonim ***** válasza:
ebből ,még az se biztos,hogy lesz e bírság,
2013. márc. 14. 02:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem írtál alá semmit, meg nem kaptál semmit akkor semmi sincs. Hát mégis honnan tudnák mit kell befizetned ha csekket se kaptál. Nem is adtál nekik pénzt gondolom. Akkor erről ennyit. Ezek arra mentek nagy valószínűséggel, hogy a zsebükbe csúsztass egy kis lét. Én is belefutottam már ilyen zsarukba, nyugodj meg, ennyi volt, nincs bírság.
2013. márc. 14. 04:36
 3/5 anonim ***** válasza:
mákod volt, semmit sem írtál alá -> no bírság
2013. márc. 14. 05:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az infókat! Én is erre gyanakszom, hogy valamit azért alá kellett volna írnom... THX!
2013. márc. 14. 12:17
 5/5 Napkiraly ***** válasza:
Akkor 15 ha helyszíni bírságot alkalmaz. Azonosítottak, két tanú van, ez lapján feljelentenek, kapsz egy szabálysértési határozatot. Ha úgy gondolod rosszul látták, esetleg van 6 tanúd akik az utcasarkon látták, hogy nem így történt,akkor fellebbezhetsz majd
2013. márc. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!