Üdvözletem! Pályakezdő tgk vezető vagyok. Menetlevélről szeretnék most érdeklődni, későbbiekben fuvar és szállító levélről is. Ha vki esetleg tud nekem elküldeni ezekből egy kitöltött példányt azt megköszönném?
Figyelt kérdés
Kérdésem pedig: nyerges szerelvényről van szó (merci axor), teherbíráshoz gondolom 24 t kell írni honnan hová tisztasor (pl, fülöp-bag) kezdete egyértelmű, (indulási érkezési óra perc) km álláshoz az indulót kell írni v az érkezésit?
ha nem szállítok semmit a tömeget és az áru megnevezését ki kell hagyni? üzemben tartó neve címe számát gondolom tölteni kell alulra az összeshez: rakott kmhez azt kell írni amit ténylegesen rakottan megtettem, tehát munka végén ezt ki kell számolni? árutonna km: na az meg mi? km gondolom az aznap megtett összes km tömeg:az aznap szállított összes tömeg segítségeteket köszönöm fuvarlevél és szállító levélben is várom a segítségeteket
2013. márc. 6. 17:59
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!