Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogy kellene megoldani a...

Hogy kellene megoldani a papírmunkát?

Figyelt kérdés
Lenne egy skoda 100 típusú autó amit fel szeretnék újítani, egyik kollégámnál a garázsban áll már 7-8 éve, ideiglenesen van kivonatva a forgalomból, mivel elég lerobbant állapotban van így kizárt hogy egy műszakin átmenjen. hogy tudnám úgy átíratni hogy nálam is ideiglenesen legyen kivonva addig amíg felújítom.

2013. febr. 17. 01:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyen addig csak egy sima adás-vételi azt kész. De amúgy én a helyedben nem foglalkoznék azzal az autóval, mert semmi értelme.
2013. febr. 17. 02:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Hétfőn hívd fel az okmányirodát és érdeklődd meg, ők is azt fogják mondani, hogy a műszaki alkalmasság nem feltétele a tulajdonjog-változás bejegyzésének (magyarul az átíratásnak).

Az ügyintéző el fogja mondani a lépések pontos sorrendjét, eredetvizsgára mindenképpen el kell vinned.

Szép autó a 100-as, nekem jobban tetszik mint az 1000MB. :)

2013. febr. 17. 02:37
 3/4 A kérdező kommentje:

az első válaszolónak csak annyit írnék hogy egy szép állapotú 40-50év körüli s100 kocsi 500e körül van.

van olyan gyűjtő aki akár többet is adna egy szép állapotúért.

3db s100 skodánk volt és egy 105s most egy fabia a családi autó, de szeretnék egy hobbi veterán autót megcsinálni. az s100 nekem is nagyon tetszik és nosztalgiás vezetni és sokan megszokták nézni.

2013. febr. 17. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ne haragudj, közben rájöttem, összekevertem a 105-össel.
2013. febr. 17. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!