Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Műszaki vizsgán milyen hibát...

Műszaki vizsgán milyen hibát találhatnak egy 4 éves autón?

Figyelt kérdés

Új autóként vásároltam, első vizsgája lenne, saját magam vinném, nem szerelő.

Ami fontos, az autó teljesen sérülésmentes, megkímélt (kb. 30000 km), mindig garázsban tartott.

Amit én is ellenőrizni tudok: a szélvédő totál sérülésmentes, lámpák hibátlanok, kipufogó nem lukas sehol, gumik nem kopottak. A fékek, lengéscs. állapotát nem tudom műszeresen megmérni.

Esetleg a futómű gumialkatrészeit megnézem még addig.

Szerelős átnézésre nem akarok feleslegesen költeni.

Mit lehet még tenni, hogy biztosra menjek?

Az egészségügyi doboz érvényessége feltétele a műszaki vizsgának?

Ha ez számít: a típusa Suzuki sx4.

Tudom, ezt távolról nehéz megállapítani, de azért kíváncsi lennék tippekre, min lehet esetleg mégis megbukni egy jó állapotú autóval is.

2013. febr. 5. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Ablaktörlők működjenek, szélvédőmosók működjenek.

Jelenleg ennyi jut eszembe. De még biztos van 1-2 dolog.

2013. febr. 5. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van. Az autoklub vizagáztatta, előtte átvizsgálják, mert az a biztos. Ezt nem szabad sérelmezni, mert nagyot lehet bukni. Az autó gond nékül átment, a kompjuteres vizsgálat is jo volt. Az sx4 is egy príma auto, még két vizsgán is átmegy nyolc évesen.

Mosd le, és menj vizsgára. Jatt nem kell, pedig meglepően kuturáltan csinálnak mindent.

Nyugi, nem lesz baj. Elsösegély doboz már nem kell, sőt izzókészlet sem. Én ennek ellenére odatettem a hátsó ülésre.

2013. febr. 5. 17:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Négy éves autón? Semmit! Pláne szuzukin!
2013. febr. 6. 04:06
 4/4 anonim válasza:

Szervusz, ma mar a szervizek akciozzak a muszaki vizsgat, van elotte INGYENES, AJANDEK allapotvizsgalat, melynek az a celja, hogy aznezzek az autot, es szoljanak ha barmi baj lenne. Igy nem kell kifizetned a vizsga dijat ha talalnak valamit.

Fontos, hogy ne fizessetek ki 23-24 ezer Ft vizsgadijat mashol, van olyan hely, ahol sokkal olcsobban, kockazat nelkul vallaljak a vizsgaztatast, lasd itt:

[link]

Brutto Fix 16.290 Ft-ert, allapotvizsgalattal egyutt Budapesten is. Sot, barhol laksz az orszagban, 55 hely kozul valaszthattok vizsga helyet.

Bizom benne hogy segithettem.

2013. febr. 6. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!