Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Üzembentartóival szeretnék...

Üzembentartóival szeretnék autót vásorlni. Bővebben lent?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy lada 2105 öst üzembentartóira vásárolni. De itt a jön a bibi , hogy én 19éves friss jogsis vagyok és, h kevesebb legyen a biztosítás anyukám lenne papíron az üzembentartó akinek viszont nincs jogsija. Én vezethetem úgy ,hogy meghatalmaz engem határozatlan ideig a gépjármű használatára?

2013. jan. 27. 22:37
 1/3 Olga néni ***** válasza:
100%
Egy autónak van tulajdonosa és lehet üzembentartója. Ha anyukád az üzembentartó, ki a tulaj? Te? Az autóvásárláshoz nem kell jogosítvány. A biztosításhoz igen. Ha anyukádnak nincs jogsija, hogy köt biztosítást az autóra? (Sehogy.)
2013. jan. 28. 02:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Jobban jársz, ha saját nevedre kötöd a biztosítást. A Lada régi autó, alacsony teljesítménnyel, ha nem nagyvárosban laksz akkor az is csökkenti a díjat. Nem olyan egetverően sok az. Úgy értem ha autót akarsz, akkor ne csak az árával kalkulálj, hanem ezekkel a járulékos költségekkel is.

Így ráadásul már 19 évesen elkezded gyűjteni a Bónusz fokozatokat. Hidd el jól fog jönni később, amikor újabb, nagyobb, erősebb autót vennél, és nem A0-ból, hanem mondjuk B8-ból indulsz:)

2013. jan. 29. 11:57
 3/3 anonim válasza:
Nekem épp van egy ilyen Ladám 2105-1 es ami igazi ritkaság ladafanoknak ajánlom kocka 1200-es nem motorcserés!De csak adásvételivel eladó!
2013. febr. 4. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!