Mikor hozzák be azt a törvényt, hogy az 1993-ban és a később születettek 21 éves koruk után kaphatnak jogosítványt?
Ez csak egy "legenda", nincs napirenden, nem is tervezik a módosítását. Azt tervezik csak, hogy 18 éves korodig szülővel vezethessél csak, de ez se valószínű a közeljövőben.
Amúgy nem értek egyet a 21-re emeléssel, mivel van, akinek ilyenkor már gyereke van, és háza, leginkább vidéken, ahol tényleg szükséges az autó. Igaz, hogy sok baleset történik a fiatalok miatt, de nem kéne kitolni a normális 21 alattiakkal ezek miatt.
"A megoldás szerintem az,hogy már az iskolában oktassák a kreszt és a helyes hozzáállást a közlekedéshez!"
Szerintem oktathassák már az ovodától, ez amúgysem határoz semmit abban, hogy hogyan fog vezetni az az illető...
én például nem bírok olyan öregesen vezetni:P (normálisan ah említette vki)...
néha mikor elindulok égett gumiszagot hagyok magam után:P
néha megcsúszok az utkereszteződésekben, a körforgalomban, van aki alig várja, h kiszáljon, v aki azt mondja, h nem akar meghalni:P... v 1 személy, aki megköszönte a fenvalónak, h élve megérkezett:))
egyszóval sportosan vezetek:P ... pedig olyan profilu suliba jártam, s éveken át tanultuk a közlekedéshez kapcsolodó dolgokat ;)
még nem v balesetem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!