Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Holnap vizsgázom forgalomból....

Holnap vizsgázom forgalomból. Ha sikerül, miután megkaptam a vizsgát igazoló lapot és azzal bemegyek az okmányirodába, míg meg nem jön a végleges, kikérhetem az ideigleneset?

Figyelt kérdés
mennyibe kerül?
2012. dec. 16. 22:28
 1/10 anonim ***** válasza:
nem kérheted ki.
2012. dec. 16. 22:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Ülsz szépen a popsikádon, amíg ki nem postázzák a jogosítványt, addig nem vezethetsz.
2012. dec. 16. 22:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Na bass*a meg. :D Ahogy láttam egyik kérdésnél, ha okmányirodába kérem, akkor pár nap alatt meg van. Ez igaz? Ünnepek miatt nem akarom nagyon elhúzni. Kitudja mennyi idő mire kész lesz.
2012. dec. 16. 22:51
 4/10 A kérdező kommentje:
mire kipostázzák*
2012. dec. 16. 22:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Max 1-2 nap minusz, a leterheltségtől függ, de nem azt jelenti, hogy pár napon belül mehetsz érte, 1-2 hét közé saccold.
2012. dec. 16. 22:54
 6/10 A kérdező kommentje:

Most olvasom egy kérdésnél, hogy egyik válaszoló nov 30-án adta le a vizsgát igazoló lapot stb, és jan 10-e előtt ne számítson rá az ünnepek miatt.

Azért akarom megsürgetni, mert anyum külföldön dolgozik és már marhára kíváncsi arra, hogy hogyan vezetek és ritkán van itthon. Ugye ünnepek alatt természetesen itthon lesz, de utána kitudja. És már én is nagyon várom, hogy megmutassam mit tudok. :D

/ nem kérek a de kitudja megbuksz.. válaszokból.. :D nem fogok. :D!/

2012. dec. 16. 22:58
 7/10 anonim ***** válasza:
Figyu. Nyugi már. Megkérdezed bent, hogy leghamarabb mikorra várhatod és meg lehet-e valahogy gyorsítani, ha nem tetszik az időpont. De nehogy azt hidd, hogy ünnepekkor ez lesz a legégetőbb munka... Nem izélésből, de ne sűrűn várd nagyon hamar...
2012. dec. 16. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
első jogsinál nincs olyan papír amivel lehet vezetni , majd a kártyával lehet vezetni ,mert amíg nincs kártya addig nem is létezel a rendszerbe ,hogy neked van jogosítványod
2012. dec. 16. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Megkapod a vizsgapapirt, pár nap múlva elmész a vizsaközpontba ott kapsz egy igazolást ha minden megvan, utána elmész az okmányirodába. Nekem nyáron Budaörsön egy kategória hozzáadásával kb 1 hónapot szórakoztak. Régebben gyorsabban csinálták.
2012. dec. 17. 06:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Durván két hét, mire megjön, 21én minden hivatal meghal januárig, szóval ne számíts rá idén.
2012. dec. 17. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!