Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Tisztelt Autóstársak! Ki...

Tisztelt Autóstársak! Ki vagyok-e szolgáltatva a biztosítónak, ha más okozott kárt a parkolóban álló autómban?

Figyelt kérdés
Ha valakinek van tapasztalata, vagy a biztosítási szakmában jártas, dolgozik, kérem, adjon nekem tanácsot.2012. dec.13-án, egy terepjáró összetörte a parkolóban álló személyautómat. Köteles vagyok-e elfogadni ha a biztosító azt mondja: totálkár? Az autó hátsó része teljesen összetörött, de azt nem lehet megállapítani, hogy az alváz sérült-e? Szerintem azt csak szakszervizben lehet megállapítani.8 éves,38ooo km-t futott Honda Accord gépjárműről van szó. Az ügy lezárásáig jár-e csereautó? Az autómat életvitelszerűen használtam. A balesetet okozó gépkocsi vezetője elismerte hibáját. Minden választ köszönettel veszek.

2012. dec. 16. 16:55
1 2
 11/11 anonim válasza:

Ok, nem gaz, ertettem igy is, koszi.

Azert erdeklodtem, mert a mi autonkat osszetortek, elol hatul. Most varjuk az ajanlatot. Eleg ertekes auto volt par eve, evek soran amortizalodott, ertelemszeruen. Most, hogy mar karambolosnak szamit, alig kaunk majd erte valamit.

Elso lokharito, motorhaz, hatso ajto, lokharito, kipufogo, sarvedok, fenék...

Ez gondolom nem meriti ki a gazdasagi total fogalmat.

2013. jan. 11. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!